Masaj HizmetleriAntalya Masaj kategorisinde ilan bulunamadı.
  • Görünüm
İlan Başlığı Fiyat İlan Tarihi Adres
İlan bulunamadı.

Antalya Masaj ve Antalya masaj salonları tavsiyeleri arıyorsan doğru adres Sparehberi.net!

Antalya Bölgesinde en iyi masaj hizmetini arıyorum diyorsan doğru yerdesin. Çünkü biz Sparehberi.net olarak sizler için en iyi hizmeti veren yerleri sitemizde yayınlıyoruz. Tabi ki sitemizde her masaj salonu yer alamıyor. biz Sparehberi olarak en iyi yerleri, en iyi masaj terapistlerini detaylıca araştırıp, müşteri puanlarını da göz önünde bulundurarak, sadece masaj belgesi olan masaj terapistleri ve tüm izinleri ile çalışmak için gerekli tüm yeterliliklere sahip Antalya masaj salonları, Antalya Spa otelleri, ve masaj hizmeti veren işletmeleri yayınlıyoruz.

Makalemizin geri kalanında sizler için spa hizmeti alacağınız yerlerde nelere dikkat etmelisiniz, ne tür hizmetler size daha çok fayda sağlar, masaj türleri nelerdir ve özellikleri hakkında bilgilendirmelerde bulunup finalde en iyi masaj yerleri ve masaj terapistlerinin tavsiyelerinde bulunacağız, Tavsiyelerimiz özellikle Antalya gibi bir bölge için çok fazla işinize yarayacaktır. Hadi başlayalım.

Antalya Masaj Hizmeti Alacağım Yerde Nelere Dikkat Etmeliyim?

Öncelikle Masaj hizmetini fizyoterapinin bir alt dalı olarak düşünebiliriz. Ağrılarımız, Rahatsızlıklarımız, sancılarımız gibi hayatımızı etkileyen sorunlarımız var ise ihtiyacımız olan şey kesinlikle iyi bir spa veya masaj hizmeti almak olacaktır. Çünkü alacağımız bu hizmetler bizim bu gibi sorunlarımıza en iyi çözümleri sunacaktır. Fakat sağlığımız için aldığımız bu hizmetler eğer bazı koşullara dikkat etmez isek faydadan çok zarar sağlayabilir. bunlara örnek vermek gerekirse size hijyenik koşullar sunmayan bir Masaj merkezi özellikle salgın dönemlerinde sağlığınızı riske sokabilecektir. Sizler için Antalya Masaj Hizmeti almadan önce nelere dikkat etmeniz gerektiğini başlıca maddeler harlinde sıralayalım.

1- Hijyen Kuralları

 Masaj Hizmeti almak için en önemli kriterlerinizden biri kuşkusuz masaj yerinin temizliği olmalı. Özellikle çeşitli virüs veya salgınların kol gezdiği böyle bir dönemde sadece masaj konusunda değil, hayatımızın hemen her yerinde temizlik hepimiz için en önemli unsurlardan biri haline geldi.Bunun için masaj yerinin kişisel ürünleri (Havlu, masaj yastığı ve masaj yatağı örtüsü gibi...) tek kullanımlık olarak kullanıyor olmasına dikkat etmeliyiz. masaj hizmetinin verileceği odanın da yeterince dezenfekte edilmiş olması ve havalandırılması bu konuda çok önemli unsurların başını çekmektedir.

2- Masaj için Kullanılacak Ürünler

Masaj Hizmeti almadan önce Terapistinize, masaj esnasında hangi tür ürünleri kullanacak olduğunu sormanız ve bilgi almanızı öneririz. Zira bazı ürünler bitkisel karışımlar ile elde edildiği için Alerjiniz varsa sizin için sorun yaratabilir.

3- Sağlık Sorunlarınız

Masaj Hizmeti almadan önce varsa fiziksel rahatsızlıklarınız bunu sonradan sorun yaşamamak adına terapistinize önceden belirtmenizi öneririz zira belirgin bir rahatsızlığınız var ise örneğin  terapi esnasında yapılacak ters bir hareket bel, boyun fıtıkları gibi hastalıkları daha da kötü hale getirebilir ve gerçekten çok kötü sonuçlar ile karşılaşabilirsiniz.

4- Terapistinizin Tecrübesi

Terapiste bağlı olarak alacağınız hizmetin kalitesi de artacaktır. Acemi, tecrbesiz biri ile tecrübeli, eğitimli birinden alacağınız masajın farkı çok büyüktür. Siz de Antalya bölgesinde gerçekten kaliteli bir terapiyi, en uzman ellerden almak isteyenlerdenseniz İlanlarımızı incelemelisiniz.

Masaj Türleri Nedir? Hangi Masaj Türü Bana Göre

Antalya Bölgesinde masaj hizmeti alacak biri iseniz masaj terapisti kadar hangi masaj türünde hizmet alacağınız da bir o kadar önemlidir, hatta masaj terapistinizi masaj türünüze göre seçmeniz sizin için daha iyi olacaktır. Bunun içe öncelikle ihtiyaçlarınızı iyi belirlemelisiniz, Şikayetleinize göre türü belirlemelisiniz. sizlere aşağıda Antalya Masaj türlerini sıralıyoruz.

1-Klasik Masaj

 Sert vuruşlar eşliğinde dairesel hareketler ve ovma gibi hareketleri barındıran masaj türüdür. En yaygın kullanılan ve en popüler masaj türlerinden biri olan klasik masaj, batı tekniği ile uygulanan, germe ve vuruş yöntemlerini içerisinde bulunduran bu masaj türünün diğer ismi İsveç masajıdır. Eklem, kas, doku ve tüm beden ağrıları olan kişiler için en mantıklı masaj türlerinden biri olup, aromatik(Bitkisel içerikli) yağlar ile uygulanmaktadır

.


2-Reflekseloji Masajı

Refleksoloji masajı ayak masajı olarakta bilinir, plantar fasiit, ayak bileği yaralanmaları benzeri sorunları olan insanları rahatlatmak için uygulanır.


3- Arometerapi 

Bitki özlerinden elde edilmiş karışımlar ile hazırlanan masaj yağlarını kullanarak uygulanan bir masaj türüdür. Bitki özleri, mükemmel aromaları ve doğal iyileştirme güçleri için tarih boyunca kullanılmıştır.  İçerdikleri  ntioksidanlar, bitkisel yağlar cildin yumuşak kalmasını ve genç görünmesini sağlamak için hücresel düzeyde çalışır ve parlak, sağlıklı bir cildin temelini oluşturmamıza yardımcı olur. 


Antalya Masaj Salonları Tavsiyeleri

Şimdi Sizlere Antalya bölgesinde hizmet veren en iyi masaj salonları ve masaj hizmeti veren terapistleri sayfamızın bu kısmında sizler için paylaşıyoruz.

1- Sea Spa ve Masaj merkezi

11 yıldır Antalya için en iyi masaj hizmeti veren masaj salonlarının başında gelen Sea spa ve masaj merkezi gerçek bir masaj hizmeti isteyenler için en iyi seçenek olacaktır. 


2- Rose Masaj Salonu

Özellikle klasik (isveç) masajı türünde en iyi hizmeti arıyorsanız Rose masajdan randevu almanızı öneririz. Antalya bölgesinde Arometapi alanında da en iyi hizmeti veren yerlerin başında gelen merkez gönül rahatlığıyla ailecek gidebileceğiniz nezih bir yerdir.


3- Denizkızı Masaj Salonu

Denizkızı Masaj tecrübeli Bay ve bayan masaj terapisti kadrosuyla, uzman eller ile sizlere en iyi masaj hizmetini sunacaktır. Antalya için kaliteli ve uzman işi masaj arıyorsan doğru yerdesin!

4- Royal Spa & Massage Center

Royal Spa işinin uzmanı terapistleri ile kaliteli masajın en iyi yerlerindendir. Özellikle bünyesinde çalışan Taylandlı bay ve bayan terapistler ile uzak doğu tekniklerini en iyi yansıtan ve Thai masajı türünü en iyi şekilde yapan nadir mekanlardan biridir.


5- Uzman Terapist Zeynep Hanım

8 yıldır profesyonel olarak masaj hizmeti veren Zeynep Hanım masaj konusunda birçok eğitim almış, yurt dışı ve yurt içi birçok spa merkezi ve otellerde tecrübe kazanmış bir uzmandır. Gerçek bir terapistin elinde gerçek masaj hizmeti arıyorsan Zeynep hanım ile iletişime geçebilirsiniz.

Sizler için bu yazımızda masaj ile ilgili bilgilendirmeler yapmaya veren iyi tavsiyelerde bulunmaya çalıştık. Bu bilgilerden sonra artık yapacağınız tek şey sitemizdeki ilanları inceleyerek doğru mekanı ve uzmanı seçmeniz olacaktır. 

evde masaj istanbul Masöz İstanbul Masaj istanbul Masaj istanbul masöz istanbul masöz şişli masöz href="https://www.nirvanamasozilanlari.com/atasehir-masoz/" title="ataşehir masöz">ataşehir masöz istanbul masöz istanbul masöz kadıköy masöz